Kursuscenter

 

Faghold - "På Egen Hud"

 

Forår og efterår kan vi oprette 3 dages faghold - såfremt der er minimum 3 tilmeldinger. Klik her

Pris: kr. 6.000,- pr deltager

Vi starter 1. dag kl 10.00. Frokost kl. 12.45.

Vores faghold er udformet for fagfolk, der kan opleve et ophold som vores gæster. Fagligt udgangspunkt samler sig overvejende om Odsherred Terapihaves egen fremgangsmetode i stressrehabilitering baseret på erfaring med behandling af alvorlige stressramte/udbrændte siden 2007. V/Helle Eliasson, psykoterapeut, rehabiliteringsvejleder/ledende terapeut i Odsherred Terapihave og Merete Due Johnsen, kropsterapeut, økolog, daglig leder i Odsherred Terapihave

Efter kurset i weekenden 8.-10. juni 2012 fik vi følgende hilsen:

Tak for nogle dejlige og inspirerende dage på jeres smukke sted.

Jeg har fået uddybet min forståelse for, hvad udbrændthed er, og jeg vil med glæde anbefale jeres tilbud. Psykolog Vitha Weitemeyer"

Skjold Christensen fra TV Vestsjælland lavede 26.juni 2014 et interview med Merete om Odsherred Terapihave, det kan ses på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=IoKLuHRRBdQ

Forelæsning

Odsherred Folkeuniversitet afholdt 31. juli 2013 forelæsning i Odsherred Terapihave ved Nadja U. Prætorius, mag.art. i psykologi og specialist og supervisor i psykoterapi. Med udgangspunkt i sin bog: ”Stress- det moderne traume” belyste hun følgende spørgsmål; hvordan kan det være, at flere og flere almindelige, sunde og raske mennesker rammes af alvorlige og undertiden invaliderende psykiske ubalancer og fysiske sygdomme på grund af arbejdsrelateret stressbelastning? Og hvad skal der til for at vende denne udvikling?
Dagen efter den 1. august fortsatte mange deltagere fra foredraget med havevandring i Odsherred Terapihave- ved Merete Due Johnsen