Indendørs

Indendørs har vi et stort opholdsrum på 250m2 med højt til loftet, og stedet er indrettet med møbler fra forskellige perioder af den nærmeste fortid. Rummet har den afslappende og kravfri atmosfære, der er så nødvendig for rehablitering.

Fred og ro i stilletiden

I “egentiden” skal der være stille i opholdsrummet, dog må her gerne være de lyde stille aktiviteter frembringer. Udenfor måltider og kaffe/te pause må her ikke samtales. Hvis der er gæster som har behov for at samtale må disse føres udenfor, f.eks. under en gåtur på landevejen, så gæster der hviler forbliver uforstyrrede.

Under stilletiden indendørs kan man foretage sig stille aktiviteter: feks. lægge kabaler, lægge puslespil, læse, skrive eller have et håndarbejde med. Vi har puslespil og spillekort til kabaler.

Citat fra en gæst:

” Min højstress  - den der panik i kroppen og hovedet, hvor alt muligt er i alarmberedskab, det stilnede af på en sådan måde at jeg synes jeg kunne trække vejret bedre. Jeg har stort set ikke læst noget i et halvt år og har savnet det utroligt meget, og nu samlede jeg bogen op og læste… og jeg kunne læse”.

Den store lade bliver løbende omdannet til værksted med høvlebænke og borde til adspredelse, hobby og nytte.